Een helpende hand

Sommige buurtbewoners kunnen wel een helpend handje gebruiken. Speciaal voor hen verlenen wij enkele diensten. Als je gebruik wilt maken van de diensten, kom dan naar de Buurtkamer en geef je wens door aan de gastvrouw of gastheer van de Buurtkamer. Je kunt ons ook altijd even bellen voor meer informatie.

Naai- en herstelwerk

Moet je broek ingekort worden, zit er een gaatje in je trui, is je knoop van je jas eraf of de rits van je tas stuk? Kom gerust langs. Onze vrijwilligster bekijkt of ze het kan maken en hoeveel dat kost. Er is een vaste prijslijst beschikbaar die voor ons raam hangt. Je betaalt met contant geld bij het ophalen van je kledingstuk.

Afhaal- en bezorgmaaltijden

Eet jij regelmatig een magnetronmaaltijd? En wil je wel eens wat anders? Vraag ons naar de mogelijkheden om 1 of 2x per week, een vers bereide maaltijd te krijgen. Na opgave kan je de maaltijd voor €3,75 bij ons ophalen. Indien nodig, komen we de maaltijd langsbrengen.

Vragenuurtje 

Bij ons vragenuurtje kun je terecht met vragen over je administratie, brieven, computer of telefoon. Heb je hulp nodig bij

  • het begrijpen of invullen van een formulier,
  • bij het schrijven van een e-mail,
  • bij het installeren van een app op je telefoon,
  • met het doorgeven van je meterstanden, of
  • bij het bellen naar een organisatie?

Kom langs bij ons vragenuurtje. Dan zijn er 1 of 2 vrijwilligers die in rust je vragen kunnen beantwoorden. Er zijn twee laptops in de Buurtkamer beschikbaar om te gebruiken.

Tijdens de koffie inloop kunnen vragen die kort te beantwoorden zijn tussendoor gesteld worden.

Tweedehands kleding

We hebben een kledingrekje met kleren die door vrijwilligers en buurtbewoners gedoneerd worden. We verkopen ze voor een klein prijsje. Kom gerust eens kijken of er voor jou iets bijzit.

Plantenstekjes

Wil jij ook een (extra) plantje in huis? Nagenoeg het hele jaar verkopen we voor €0,50 stekjes.

Voor een volledig overzicht van wat wanneer plaatsvindt, verwijzen we graag naar het weekoverzicht.