Activiteiten

Buurtkamer de Klop organiseert diverse activiteiten. Naast de dagelijks inloop vindt er elke dag nog wel een activiteit plaats. De onderstaande activiteiten vinden wekelijks plaats.

Spelletjesmiddag

Op dinsdagmiddag, vanaf 14:00 uur, kun je komen klaverjassen of een spelletje rummicub spelen, of iets anders rustigs doen. De spelletjes zijn gratis, voor de koffie, thee of fris betaal je 50 cent.

Lunch

Op woensdag hebben we aanschuiflunch. Wie mee wil lunchen kan om 12:00 uur aanschuiven. Om 13:00 uur zijn we klaar. We zorgen voor vers brood en bakken soms een eitje. Kosten € 2,50. Je mag je opgeven, hoeft niet.

Kindermiddag

Op woensdagmiddag is de Buurtkamer voor de kinderen, van ongeveer 4 t/m 8 jaar. We lezen voor, knutselen of spelen buiten. Het is fijn als er een mama, opa of oppas meekomt. We zorgen voor wat te drinken en te eten. De activiteit is gratis.

Extra activiteiten

Regelmatig organiseren we een extra activiteit, zoals een driegangen diner, een workshop, activiteiten met Pasen en Koningsdag, of we gaan (Kerst) kaarten knutselen. De informatie over deze activiteiten kun je vinden op Facebook en hangt ook voor ons raam.