Activiteiten

Buurtkamer de Klop organiseert diverse activiteiten. Naast de dagelijks inloop vindt er elke dag nog wel een activiteit plaats. De onderstaande activiteiten vinden wekelijks plaats.

Spelletjesmiddag

Op dinsdagmiddag, vanaf 14:00 uur, kun je komen klaverjassen of een spelletje rummicub spelen, of iets anders rustigs doen. De spelletjes zijn gratis, voor de koffie, thee of fris betaal je 50 cent.

Lunch

Op woensdag hebben we aanschuiflunch. Wie mee wil lunchen kan om 12:00 uur aanschuiven. Om 13:00 uur zijn we klaar. We zorgen voor vers brood en bakken soms een eitje. Kosten € 2,00. Je mag je opgeven, hoeft niet. Meestal staat een dag van te voren het menu op Facebook of het hangt voor ons raam.

Knutsel- en handwerkmiddag

Op woensdagmiddag is de Buurtkamer open voor iedereen die van knutselen en handwerken houdt. Kom en neem je eigen breiwerk of diamond painting mee. Je mag ook rustig een boekje lezen. Wij zorgen ook altijd voor knutselmateriaal. De activiteit is gratis, koffie en thee €0,50.

Extra activiteiten

Regelmatig organiseren we een extra activiteit, zoals een driegangen diner, een workshop, activiteiten met Pasen en Koningsdag, of we gaan (Kerst) kaarten knutselen. De informatie over deze activiteiten kun je vinden op Facebook en hangt ook voor ons raam.

Klik op weekoverzicht, en je ziet de hele week overzichtelijk op één pagina.